SALGSLISTE

 

Kjeldgaard Limousine

v/ Lise og Kirsten K. Levinsen

Hammel Nadia med Kjeldgaard Sisse

Hammel Amie og Kjeldgaard Gentiane

Hammel Calvados

Kjeldgaard Gentiane, Kødkvægsskuet 2012

 

 

Løbekvie:

Kjeldgaard Magnolia

 

Mor Kjeldgaard Iris (mor Kjeldgaard Flora), far Kjeldgaard Ilot (Mor Kjeldgaard Dolores).

Begge forældre er i 2018 eksporteret til Belgien.

Magnolia er så vidt vides drægtig med Kjærsgaard Noah. Hun er pt ikke drægtighed undersøgt men han har ikke vist hende interesse siden slutningen af februar.

Magnolia er er meget stor og lys kvie. Hun bærer de bedste gener fra vores 2 stamkøer. Kjeldgaard Dolores og Kjeldgaard Flora. En topkvie som kan blive din bedste avlsko. Måske bliver hun også til udstilling. Det må tiden vise.

Sælges da jeg har for mange kvier.

Billeder kan tages ved henvendelse.

 

Kvier:

Kjeldgaard Nellike

 

Mor Kjeldgaard Flora, far Fiston

Kjeldgaard Flora er en ko i absolut verdensklasse både hvad angår eksteriør, kælvningsegenskaber og mælk. Hun har ifølge flere dyrskue dommere: Det PERFEKTE kryds! Eneste anke som dyrskue deltager er at hun malker for meget til at blive udstillet, så tit som jeg kunne tænke mig, men det er dybest set et luksus problem. Fiston er fra Pimpim i Frankrig og avler store meget finlemmede dyr. Nellike er meget komplet. Der er sådan set ingen fejl. Hun vejede 512 kg til år. Sælges fordi jeg har for mange kvier. Billeder kan tages hvis interesse.

 

Begge kvie er fuld grimevant. Magnolia har selv været på skue sidste sommer og Nellike har været med moderen, så de kan begge udstilles.

 

Begge er topdyr fra min besætning, men da jeg max. kan have 6 hundyr skal der sælges ud.

 

Desuden bliver der også mulighed for at erhverve sig, Kjeldgaard Olga efter Kjeldgaard Gentiane. Hun går dog ved moderens lige nu. Sælges igen for at holde hundyr antallet.

 

Desuden har både Kjeldgaard Dolores og Kjeldgaard Flor begyndelsen af maj fået nogle fremragende tyrekalve som også kan ses.